Levis shirt voor een hippe look

Het is zomer en dat betekent dat de warme dagen van start zijn gegaan! Het is tijd om de kledingkast weer eens helemaal overhoop te halen en weg te doen wat je niet meer wil hebben. Voor mij is dit het ideale moment om mijn kledingcollectie nieuw leven in te blazen. Zo hou ik best wel van merkkleding en ik heb de afgelopen jaren dan ook een sterke en goede smaak ontwikkeld. Mijn twee favorieten merken zijn Levi's en Tommy Hilfiger en ik zou hier graag het een en ander over willen vertellen. Zo is een Levis shirt uniek in zijn soort en van zeer hoge kwaliteit. Ben je benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden? Lees snel verder!

Een Levis shirt past iedere man

Iedereen wil er natuurlijk goed uit zien en die kan al voor een klein bedrag. Zo bieden de Levis shirts een goede kwaliteit, frisse look, breed aanbod en ook nog eens een zeer uitgebreide pasvorm. Of je nu klein of groot, dun of stevig bent, een Levis shirt past in feite iedereen! Een Levis shirt is te herkennen aan het grote logo op de borst van het shirt geprint. Iedereen kent vast wel iemand die zo'n shirt draagt en mij viel dit logo altijd direct al op. Zelf hou ik heel erg van het dragen van een T-shirt. Ook naar werk draag ik deze het liefst en omdat Levi's zo'n net en gedetailleerd merk is kan dit ook gewoon. De pasvorm sluit mij perfect aan en inmiddels heb ik verschillende leuke modellen thuishangen van dit mooie merk. Maar ook Tommy Hilfiger mag niet ontbreken in de kast van iedere moderne man. Lees gauw verder!

Tommy Hilfiger shirts voor een nette uitstraling

Ik ben van mening dat Tommy Hilfiger shirts echt niet mogen ontbreken in de garderobe van iedere moderne man. Tommy Hilfiger is bekend geworden door polo's en petten, maar heeft zijn collectie flink uitgebreid. Tommy Hilfiger shirts staan voor stoer, eigentijds, modern, en stijlvol. Tommy Hilfiger shirts zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren, vormen en modellen. Hierdoor zit er eigenlijk altijd wel een geschikt model voor jou bij. Als je voor een netto look wil gaan zou ik je de polo adviseren. Ideaal voor op het werk bijvoorbeeld voor een dagje kantoor of een klantafspraak. Zoek je een Tommy Hilfiger shirt voor in de avond? Dan heb je de keuze uit honderden kleuren en modellen. Zelf ben ik gek op de wat donkerdere kleuren blauw en zwart, maar ook geel groen en rood bijvoorbeeld staan tussen de mogelijkheden. Of je nu een effen shirt kiest of een gestreept shirt, dit merk biedt het allemaal! 

Geef een reactie